MACHINES

— Met de slimme en doordacht geconstrueerde productiemachineconcepten van Bretec bouwt u aan jarenlange zekerheid, kracht en effectiviteit voor uw voedsel productiefaciliteit! —

PLETTERS

Met de Bretec Pletter verwerkt u onregelmatige stukken vlees, zoals vers varkens-, rund-, kalfs- en pluimveevlees. Deze worden geplet met behulp van drukrollen en geprofileerde transportbanden. Door de druk van de pletter behoudt het vlees de ingestelde dikte, ook na het braden. Hiermee is het mogelijk om schnitzels te maken, maar bijvoorbeeld ook tartaartjes.

De pletter is zowel 400mm als 600mm leverbaar. Dit sluit perfect aan op uw huidige productielijn. De verwerkingssnelheid is traploos regelbaar, waardoor deze eenvoudig af te stellen is op de rest van uw productielijn.

Optioneel zijn de pletters leverbaar met een sproeisysteem, om het plakken van vlees tegen te gaan. Overtollig water en productresten worden middels een goot afgevoerd. Deze is voorzien van een afvoeraansluiting.
Optioneel is ook een afneembaar uitvoerstuk met een open structuur, gaas-/grill- transportband. Deze is in hoogte af te stellen en sluit aan op eventuele vervolgmachines in uw productielijn.

schnitsel - detail 1
schnitsel - detail 2
schnitsel - detail 3
Specificaties PL400
Verwerkingssnelheid:Productiebereik: 10-40 mm
Bandbreedte:400mm
Aansluitwaarden:~ 3-PE-N400V
Opgenomen vermogen:1,2 kW
Afmetingen LxBxH:1850x800x1350
Specificaties PL600
Verwerkingssnelheid:Productiebereik: 10-40 mm
Bandbreedte:600mm
Aansluitwaarden:~ 3-PE-N400V
Opgenomen vermogen:1,2 kW
Afmetingen LxBxH:1850x800x1350