• Vacature collega met technisch inzicht!
  • Vacature collega met technisch inzicht!
  • Vacature collega met technisch inzicht!
  • Vacature collega met technisch inzicht!

Vacature collega met technisch inzicht!

Bretec zoekt een gedreven collega met technisch inzicht en een gezonde dosis werklust

 

Bretec Totaaltechniek is een jong, groeiend bedrijf in Wintelre. In de machinewerkplaats ga je samen met een klein team aan de slag met het maken van klantspecifieke machines voor de levensmiddelenindustrie. Maar het is meer dan alleen machinebouw bij Bretec. Hier is geen dag hetzelfde, want als nieuwe collega word je betrokken bij alle stappen die gezet worden voor het maken van een nieuwe machine. Een veelzijdige baan met de nodige hectiek waar je gegarandeerd veel kunt leren.

 

Hoe gaat ’t in z’n werk bij Bretec? Klanten zoeken een specifieke machine, Bretec is de gesprekspartner en bedenkt een idee voor deze nieuwe machine. Schetsen en tekeningen worden gemaakt, overleg wordt gevoerd, de details worden uitgewerkt. Daarna ga je in de machinewerkplaats aan de slag om de complete nieuwe machine te maken. Uiteindelijk wordt de machine op locatie geplaatst en klaargemaakt voor gebruik. Jij bent betrokken bij dat complete proces: van eerste schets tot uiteindelijke oplevering en plaatsing van de machine.

 

Werkzaamheden Jouw werkzaamheden zijn dan ook veelzijdig. Denk aan draaien, lassen, frezen, construeren en het maken van onderdelen. Maar ook het monteren, repareren en onderhouden van machines en servicegericht werken op locatie behoort tot jouw taken. Beschik je nog niet over al deze vaardigheden? Dan is er geen man overboord. Bretec zoekt namelijk een collega met technisch inzicht, die bereid is om te leren. Iemand die van aanpakken weet, die vooruit wil en die zich graag wil ontwikkelen binnen een klein bedrijf.

 

Wat hebben wij je te bieden?

- Een afwisselende fulltime baan (aantal uren is in overleg)

- Veel ontwikkelingskansen en mogelijkheden om door te groeien

- Een goed salaris

- Een baan in een prettige, informele werksfeer bij een klein bedrijf in de Kempen

- We zijn een erkend leerbedrijf, dus ook leerlingen kunnen bij ons terecht

 

Heb jij een neus voor techniek en twee rechterhanden? Wil jij je graag ontwikkelen op het gebied van techniek en machinebouw en weet je van aanpakken? Neem dan contact op met René de Bresser, 06-52047343 of mail naar info@bretec.nl. Ook jouw motivatiebrief en cv kun je mailen naar info@bretec.nl.

 

Bekijk hier de vacature!


Ontwerp en techniek © 2012-2021 Montay Media